De 10 beste winterzonbestemmingen: #1 Grenada

De 10 beste winterzonbestemmingen: #1 Grenada

Inhoudsopgave

Samen met jou hebben we afgeteld naar de nummer één winterzonbestemming. Plekken waar je misschien niet gauw aan denkt, als je ‘even naar de zon’ wilt. Zo passeerde Tanzania de revue met zijn wildlife, maar zochten we het ook soms dichterbij in de Portugese Douro vallei.

Op nummer één staat Grenada, een bestemming die in de lijst met de vijftig beste reisbestemmingen voor 2018 staat van Travel + Leisure. En dat begrijpen wij wel: helder turquoise water, koraalriffen en een warme, gastvrije bevolking. Wie het eiland in februari bezoekt, op 7 februari om precies te zijn, kan ervaren hoe hier de dag wordt gevierd waarop Grenada onafhankelijk werd van het Verenigd Koninkrijk in 1974. Maar wees niet getreurd als je dit mist, dit paradijsje is heel het jaar door een uitstekende keuze.

Laat je inspireren door de complete top 10 winterzonbestemmingen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten