Top 10 bijzondere bestemmingen: Rajasthan #8

Top 10 bijzondere bestemmingen: Rajasthan #3

Inhoudsopgave

Wil eens een ander soort reis maken? Ver van de massa en waar nog een heleboel te ontdekken valt. Wekelijks kiest de redactie van Voyago.nl weer een unieke bestemming. Laat je deze week inspireren door Rajasthan.

Een magisch van tempels en paleizen, India’s grootste staat heeft de sleutels tot de meest betoverende geschiedenis van het land. Jaipur, de hoofdstad van de regio, heeft een flinke dosis kleur en geschiedenis. Zo is er het 16e-eeuwse Amber Fort, het Palace of the Winds en winkeltjes vol met edelstenen, zoals Royal Gems & Arts.

Ten westen van Jaipur ligt Jodhpur, een 15e-eeuwse stad die bekend staat om zijn gigantische zandstenen Mehrangarh Fort en voor zijn bruiloften, waarbij feestgangers en olifanten de straten overnemen (meestal tussen september en januari).

De witgekalkte stad Udaipur is rondom vier kunstmatige meren, een drukke markt omcirkeld de Jagdish Tempel. Check-in bij het Taj Lake Palace waar alles over the top luxueus is, van privébutlers tot voetmassages.

Kijk hier voor welke bestemming Rajasthan voorging.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten