100 bestemmingen waar je geweest moet zijn

100 bestemmingen waar je geweest moet zijn

Inhoudsopgave

Het bijhouden van een bucketlist is een makkelijke manier om (reis)doelen te stellen. Bovendien is het altijd weer een feestje om bestemmingen af te vinken waar je bent geweest. Maar nog leuker is wanneer je jouw bucketlist een plekje kunt geven in jouw interieur.

Op de bucketlistposter vind je honderd bestemmingen waar je eens in je leven geweest moet zijn. Van de Taj Mahal tot de Toren van Pisa, stuk voor stuk bekende bezienswaardigheden die te mooi zijn om tijdens het reizen over te slaan.

Op de vakjes staat om welke highlight het gaat. Heb je deze bezocht, dan mag je de deur van het vakje open doen. Er verschijnt dan een plaatje, dus hoe meer plekken je hebt bezocht, hoe mooier de poster uiteindelijk wordt.

Haal de bucketlistposter meteen in huis of bekijk andere musthaves op deze pagina.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten