KLM: mogelijk laptopverbod op vluchten VS

KLM: mogelijk laptopverbod op vluchten VS

Inhoudsopgave

KLM heeft gereageerd op het laptopverbod – en andere electronica – dat de Amerikaanse overheid mogelijkerwijs gaat instellen voor transatlantische vluchten. De aankondiging gaat niet verder dan een erkenning van het mogelijke verbod en eventuele voorbereiding erop. Het bericht betekent wel dat de airline er rekening mee houdt dat het kan gaan gebeuren.

KLM: ‘De Amerikaanse overheid overweegt elektronische apparaten groter dan een smartphone te verbieden in de cabine van vluchten naar de Verenigde Staten. Het betreft alle apparatuur met batterij, zoals laptops, tablets, camera’s en e-readers. Als dit verbod ingaat, mag deze apparatuur alleen nog mee als ruimbagage. Vooralsnog is echter onduidelijk of en wanneer het verbod in zal gaan. KLM houdt de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten en bereidt zich voor op het nemen van maatregelen mocht het verbod worden afgekondigd. Als de incheckprocedure naar de Verenigde Staten verandert, zullen wij passagiers hierover informeren.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten