Boek nu long haul via Ryanair.com

Boek nu long haul via Ryanair.com

Inhoudsopgave

Ryanair start een nieuw partnership met Air Europa, waardoor de klanten van de Ierse lowcoster ook Air Europa-langeafstandsvluchten op de website van Ryanair.com kunnen boeken. Vanaf vandaag kunnen klanten Air Europa-vluchten op 20 lange afstandsroutes vanuit Madrid naar 16 landen bekijken en boeken, waaronder Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Argentinië, Brazilië, Cuba, Mexico en de Verenigde Staten.

Dit nieuwe Air Europa-partnership is het laatste initiatief in het vierde jaar van Ryanair’s ‘Always Getting Better’ programma, en volgt na de lancering van de verbindingsdienst van Ryanair via Rome Fiumicino vorige week.

De tweede fase van dit Air Europa-partnership zal later dit jaar worden gelanceerd en zal Ryanair-klanten in staat stellen om via Air Europa-langeafstandsvluchten via Madrid te verbinden. Ryanair zet zijn besprekingen voort met een aantal andere luchtvaartmaatschappijen over potentiële verbindings-partnerships.

In Madrid, Ryanair CEO Michael O’Leary zei:

‘We zijn verheugd om dit spannende partnership met Air Europa aan te kondigen, waarmee onze klanten op 20 routes van Madrid naar spannende steden in Argentinië, Brazilië, Cuba, Mexico en de VS kunnen vliegen en boeken op de website van Ryanair.com. Ryanair heeft meer dan 50 routes naar / van Madrid en nu kunnen onze klanten vluchten boeken op Air Europa naar bestemmingen zoals Buenos Aires, Havana en New York.

Dit partnerschip is de laatste AGB-uitbreiding terwijl we doorgaan om de ‘Amazon of Travel’ te worden. We blijven spreken met een aantal andere long-haul-luchtvaartmaatschappijen over potentiële verbindingspartnerships en we kijken ernaar uit om onze 130m-klanten nog meer Keuze en aanbod te bieden van langeafstandsvluchten in 2018.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten