20.000 hardlopers door Disneyland Paris

20.000 hardlopers door Disneyland Paris

Inhoudsopgave

20.000 hardlopers, in de leeftijd van 1 tot en met 82 jaar, namen deel aan de tweede editie van het Disneyland Paris Magic Run Weekend. 5,364 deelnemers liepen de 5 kilometer, 6,462 de 10 kilometer en 7,135 liepen een halve marathon. Ongeveer 1,069 kinderen namen deel aan de Disney Kids Races.

Het evenement begon voor de hardlopers op vrijdagavond 22 september met de vijf kilometer run. Deze ‘fun run’ ging door het Walt Disney Studios Park waar de deelnemers werden aangemoedigd door meer dan 100 Disney figuren.  Op zaterdag 23 september kon iedereen deelnemen aan de tien kilometer run door de beide Disney Parken.  Het evenement werd op zondag 24 september afgesloten met de halve marathon, waarbij de deelnemers een route aflegde door de beide Disney Parken en de aangrenzende omgeving van Val d’Europe.

Na het succes van deze tweede editie zal het Disneyland Paris Magic Run Weekend terugkeren in 2018 in het weekend van 20 tot en met 23 september. Voor meer informatie, bezoek: http://run.disneylandparis.com/bookings

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten