Robots nemen bar over

Inhoudsopgave

Vergeet Tom Cruise in de film Cocktail met zijn behendige taferelen achter de bar. Hangen aan de bar zonder personeel is helemaal hot in Nevada, want daar mixen robots vanaf 30 juni de drankjes in de Tipsy Robot op de Strip in Las Vegas!

Shaken not stirred
Bij een dergelijke high-tech bar ben je verzekerd van de best gemixte cocktails, dus slappe limonade met een druppel alcohol behoren hier tot het verleden. De perfect afgestelde robots weten exact te doseren en zijn ook nog eens rasechte entertainers. Ze imiteren menselijke barkeepers, mixen, snijden fruit, schenken en garneren de mooiste drankjes. De meest gangbare wensen, zoals ‘shaken not stirred’ worden ook zonder problemen gehonoreerd!

Doe mij maar een…
Klanten kunnen hun bestelling doorgeven via een tablet bij elke tafel en binnen anderhalve minuut staat een custom-made cocktail klaar. Ook het interieur van de bar draagt bij aan deze futuristische belevenis. Zo kun je ervaringen delen via een social media muur en photobooth. Er is echter ook nog een ‘human touch’ in de Tipsy Robot door wat menselijk personeel. De zogenaamde ‘Galacticc Ambassadors’ springen bij, waar nodig.

Waar & wanneer
Adres: Miracle Mile Shops, 3663 Las Vegas Blvd. S., Nevada, Verenigde Staten.
Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 23:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 00:00 uur.

Bekijk de Facebook pagina van de Tipsy Robot bar voor meer foto’s en video’s, waarvan hier alvast eentje.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten