Bucketlist: losgaan op Tunesische festivals

Bucketlist: losgaan op Tunesische festivals

Inhoudsopgave

Festivals zijn er in Nederland genoeg, maar is het niet leuker om deze een keer buiten de landsgrenzen te zoeken? Tunesië heeft een aantal topfestivals voor je. Neem het driedaagse electronic Djerba FEST en het swingende Tabarka Jazz Festival, juli is festivalmaand in Tunesië!

Djerba FEST
Dit driedaagse electronic dance festival vindt van 27 tot en met 29 juli 2017 plaats op het eiland Djerba. Wat is nu een exotischer en zonniger decor voor een festival? Op Djerba FEST vindt je vooruitstrevende muziek van getalenteerde dj’s en kunstenaars uit de dancescene, naast artistieke creaties en videoperformances.

De line-up bestaat uit onder meer uit de Belgische dj en producer Charlotte de Witte (voorheen Raving George), de Duitse muziekproducer Alex Niggemann, dj en producer Danny Daze (met roots in het industriële Detroit) en François X (bekend van de Parijse club Concrete).

Tickets kosten € 18,- voor een dag, € 45,- voor een driedaagse pas, of € 130,- voor drie dagen inclusief transfers en hotel.

Tabarka Jazz Festival
Het Tabarka Jazz Festival in de kustplaats Tabarka, in het noordwesten van Tunesië, kent een rijke historie. Al Jarreau, Kool & the Gang, Diana Krall en Miles Davis, ze traden allemaal al eens op tijdens het festival dat uiteenlopende muziekstijlen combineert. Dit jaar zet het festival de stad van 22 tot en met 29 juli op z’n kop.

Tot de programmering behoren de Cubaanse klanken van jazzpianist Roberto Fonseca, de rauwe stem van Amerikaanse zangeres Beth Hart, de jazzy klanken van Dee Dee Bridgewater en de unieke soul/pop van het Tunesische trio Bénarès.

Kosten van de tickets variëren per artiest, maar liggen meestal tussen de € 18,- en € 27,- per kaartje.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten