4x de ultieme plekjes voor een huwelijksaanzoek

4x de ultieme plekjes voor een huwelijksaanzoek

Inhoudsopgave

Je hebt je grote liefde gevonden en bent klaar om hem of haar een huwelijksaanzoek te doen.  En wat is mooier dan dit op reis of vakantie te doen? Speciaal voor dit bijzondere moment selecteerde Secret Escapes vier perfecte plekjes voor een onvergetelijk aanzoek.

Zo gaat de avontuurlijke romanticus op één knie tijdens een cruise naar Alaska, kiest de sprookjesprins voor een kasteeltje in Slovenië en pakt de stadse lover de skyline van New York als achtergrond. Echte robinsons reizen af naar de Malediven voor een ultraluxe onbewoond-eiland-gevoel. Voor elke romanticus is er wat wils om een ‘ja, ik wil’ te garanderen.

1. Alaska – Helemaal King of the World is een aanzoek op de Holland America-cruise naar Alaska. Van eindeloze zonsondergangen op zee tot indrukwekkende natuur met misschien zelfs een springende walvis op de achtergrond, dit aanzoek kan niet misgaan. Ook perfect voor een impulsaanzoek trouwens, want de juwelier aan boord verkoopt prachtige ringen…

2. Malediven – De echte robinsons reizen af naar de Malediven. Op deze idyllische eilanden lijkt het alsof er niemand op de wereld is behalve jij en je lief. In het Sun Island Resort & Spa slaap je in een bungalow op het strand, zwem je met dolfijnen en ga je in je zwembroek op je knieën. Kun je daarna meteen boeken voor de huwelijksreis.

3. New York – Romantiek vind je natuurlijk niet alleen ver van de bewoonde wereld, juist ook midden in de stad vliegen de vonken ervan af. The New Yorker A Wyndham Hotel is een geweldig Art Deco hotel in het hart van New York. Met uitzicht op de skyline doe je hier een aanzoek om nooit te vergeten.

4. Slovenië – Ga je toch liever voor een echt sprookjeskasteel? Neem dan je prins of prinses mee naar Slovenië en stel de grote vraag in een magisch landschap waar Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester zich perfect thuis zouden voelen. Hotel Triglav ligt aan het smaragdgroene meer van Bled, met in het midden een eilandje compleet met kasteel en rondzwemmende zwanen. Helemaal ‘ja, ik wil’ dus, of ‘da hočem’ zoals ze in het Sloveens zeggen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten