easyJet verrast 50 miljoenste passagier met vliegtickets

easyJet verrast 50 miljoenste passagier met vliegtickets

Inhoudsopgave

Aankomende week verwelkomt easyJet zijn 50 miljoenste passagier op Schiphol. En wie jarig is trakteert, dus let goed op als je deze week met easyJet vliegt.

De 50 miljoenste passagier wordt tijdens de vlucht door het team van easyJet verrast met twee retourtickets naar keuze.

William Vet, countrymanager van easyJet Nederland zegt: ‘Volgende week vieren we onze 50 miljoenste reiziger op Schiphol, en kijken we enthousiast uit naar wat de toekomst ons verder nog gaat brengen.’

In 2015 opende easyJet zijn basis op Schiphol. easyJet vliegt nu vanaf Schiphol naar 42 Europese bestemmingen, waaronder zakelijke bestemmingen zoals Zurich, Berlijn en London maar ook welbekende stedentripbestemmingen zoals Rome, Nice en Boedapest.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten