$500 zakgeld op Regent Seven Seas Cruises

$500 zakgeld op Regent Seven Seas Cruises

Inhoudsopgave

Regent Seven Seas Cruises vergroot de voorpret van een cruise met de ‘The Time is Now’ actie. Wie uiterlijk 31 mei 2017 bij deze cruisemaatschappij boekt, wordt beloond met tot wel $500 zakgeld per suite op geselecteerde cruises in de Middellandse Zee en $250 op andere geselecteerde reizen wereldwijd.

Er zijn talloze mogelijkheden om het geld aan boord uit te geven. Denk aan een behandeling bij de Canyon Ranch SpaClub, een privétour voor twee uit de Executive Collection of gebruik het voor het nieuwe Seven Seas Wellness pakket en combineer een spa-excursie, zoals een Tai Chi les in de Provence, met een spabehandeling aan boord.

Graham Sadler, Managing Director van Regent Seven Seas Cruises: ‘Dit is hét moment om te boeken, zowel voor iedereen die altijd al eens met ons wilde cruisen als voor iedereen die al regelmatig bij ons aan boord te vinden is. Het enige wat je hoeft te doen is de code Time is Now gebruiken bij de reservering.’

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten