5x culinair genieten in Den Bosch voor thuis

De bourgondische stad Den Bosch

Inhoudsopgave

Helaas kunnen we niet meer genieten van een heerlijk wijntje en lokale gerechten in het buitenland, maar we kunnen het wel in huis halen! Vandaag in de spotlight: vijf heerlijke restaurants waar je culinair kunt genieten, maar dan voor thuis. Met vandaag: de bourgondische stad Den Bosch.

1. Wereldtapas proeven bij restaurant Carras Bites

Kan jij niet goed kiezen? Dan is Carras Bites het perfecte restaurant! 7 dagen in de week kun je bij hen de lekkerste tapas van over de hele wereld afhalen, maar ook thuis laten bezorgen. Wat dacht je van een verse sashimi mix met zalm en tonijn, huisgemaakte garnalenkroketjes, warme geitenkaasjes of de klassieke carpaccio? Naast tapas kun je bij Carras Bites ook terecht voor de lekkerste burgers, mixed grill of een huisgemaakte vegetarische quiche.

Wereldtapas bij Carras Bites in Den Bosch
Carras Bites

2. Geniet van de Italiaanse keuken bij restaurant Stefano’s

De perfecte pizza of pasta vind je bij restaurant Stefano’s. Normaal is het knusse restaurant al favoriet onder de Bosschenaren en gelukkig blijven ze bezorgen. 5 dagen in de week krijg jij de mogelijkheid om pizza en pasta af te halen of te laten bezorgen bij jou thuis. Wil je een goede fles wijn bij je pasta? Ook hier ben je op het juiste adres!

3. Bestel Hawaïaanse poké bowls bij Poké Perfect

Hoewel een poké bowl lijkt op sushi en het vaak wordt geassocieerd met Japan, komt deze bowl oorspronkelijk uit Hawaï. Laat Poké Perfect nu dé lekkerste poké bowls hebben van Den Bosch. Je hebt de keuze uit vis, vlees of vegetarische bowls, maar je kunt hem ook zelf samenstellen. Tip: haal een bowl af en ga ergens aan het water op een kleedje genieten van de bowl. Vergeet niet 1,5 meter afstand te houden van mensen in de omgeving!

Poke Perfect in Den Bosch geeft jou het gevoel alsof je in Hawaï bent
Poke Perfect

4. Probeer de heerlijke Surinaamse gerechten van Tante Wonnie

Met een passie voor koken is het restaurant Tante Wonnie dé plek waar je terecht kunt voor heerlijke Surinaamse gerechten. Het personeel zorgt ervoor dat jij je thuis voelt zodra je een voet in het restaurant zet. Helaas zit uiteten gaan er voorlopig niet in, maar gelukkig kun je bij dit fijne plekje in Den Bosch nu afhalen én laten bezorgen. Bestel bijvoorbeeld een verrassingsmenu. Zo hoef je niet te kiezen en proef je allerlei lekkere gerechten!

5. Proef de lekkerste pizza bij Pizzabar DEEG

Een echte pizzeria, dat is Pizzabar DEEG in Den Bosch. Hier gaan ze terug naar de basis en bereiden ze het deeg met meel rechtstreeks uit Italië. En dat proef je! De pizza’s zijn in de houtgestookte oven binnen 1,5 minuut klaar, waardoor je de smaak écht goed proeft. Gelukkig bezorgt Pizzabar DEEG nu ook en willen ze de avondjes thuis wat smakelijker maken!

Lotte Broers

Lotte Broers

Hi! Ik ben Lotte en werk op de redactie bij Voyago.nl. Ik houd van reizen en kan niet wachten om de wereld meer te gaan ontdekken. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland, waar je mij kan vinden op het prachtige Kreta. Spanje blijft ook een favoriet, zeker na vijf maanden in Noord-Spanje te hebben gewoond. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje via info@voyago.nl!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten