Amsterdam duurste bestemming met Pasen

Amsterdam duurste Europese overnachting met Pasen

Inhoudsopgave

Bij een onderzoek van hotel metasearch website Trivago komt Amsterdam als duurste Europese Paasbestemming uit de bus. De gemiddelde prijs voor een hotelovernachting is 255 euro. Trivago vergeleek de hotelprijzen van de populairste Europese bestemmingen om te bezoeken met Pasen.

Venetië en Londen goedkoper
Na Amsterdam, volgt Venetië met een gemiddelde hotelprijs van 212 euro per nacht, Londen (€ 183), Barcelona (€ 166) en Parijs op nummer vijf met 144 euro als gemiddelde prijs voor een overnachting. Trivago onderzocht het zoekgedrag van reizigers in de periode van 19 januari tot 11 maart 2017. Hierbij werd enkel gekeken naar hotelovernachtingen voor 14 tot 17 april (Pasen).

Zwitsers en Belgen blijken het meeste geld over te hebben voor een overnachting in Amsterdam. Daarnaast zijn Israëliërs, Italianen en zelfs Nederlanders het meest welwillend meer dan de gemiddelde prijs te betalen voor een hotelkamer in de Nederlandse hoofdstad.

Londen op nummer één
Londen is het meest geliefd onder toeristen om de Paasperiode te spenderen. Amsterdam staat op nummer twee in de top tien meest populaire Europese Paasbestemmingen, opgevolgd door Barcelona, Parijs, Rome, Berlijn, Madrid, Praag, Hamburg en Venetië.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten