Mee op proefreis naar Rhodos? Zo doe je dat!

Inhoudsopgave

Wil jij weer graag op vakantie? All-inclusive genieten van de warme zon, heerlijke zwembaden en alles wat een luxe resort te bieden heeft? Dat kan! Sunweb en Transavia organiseren namelijk een vakantiepilot naar Rhodos. Het doel van de proefreis is om nieuwe (gedrags-)inzichten te verkrijgen en data te verzamelen onder welke voorwaarden mensen veilig en verantwoord op vakantie kunnen gaan.

Proefreis

Zie jij jezelf wel aan het zwembad liggen? Dan kan je je vanaf woensdag 24 maart 18.00 uur aanmelden via Sunweb.nl. Op basis van alle aanmeldingen selecteert Sunweb handmatig de 189 vakantiegangers die voldoen aan de door de Nederlandse overheid gestelde criteria voor de doelgroep. Deze doelgroep bestaat uit Nederlanders tussen de 18 en 70 jaar, met uitsluiting van hoge risicopatiënten. De geselecteerde gasten worden vervolgens persoonlijk telefonisch benaderd door Sunweb om alle informatie en richtlijnen door te spreken.

Rhodos

De vakantie bestaat uit een achtdaagse all-inclusive pakketreis naar Rhodos, uitgevoerd door Sunweb en Transavia. Tijdens de vakantiepilot vieren de reizigers hun vakantie in een ‘bubbel’ in het luxe resort Hotel Mitsis Grand Beach. Dit resort wordt exclusief voor de vakantiegangers opengesteld, wat betekent dat er geen andere gasten aanwezig zijn naast het hotelpersoneel. Alle faciliteiten op het resort zijn open om een volledige vakantie-ervaring te garanderen. Naast het opvolgen van de bestaande coronamaatregelen, mogen de vakantiegangers het resort niet verlaten tijdens hun vakantie. Gedurende het zoeken en boeken, maar ook voor, tijdens en na de reis staan alle vakantiegangers in nauw contact met reisorganisatie Sunweb.

Proefreis
Wil jij ook weer heerlijk all-inclusive genieten?

PCR-test

Reizigers dienen voorafgaand aan de reis een coronatest af te nemen en bij het inchecken in het hotel een negatieve PCR-test te overhandigen. Voorafgaand aan de terugreis wordt er wederom een PCR-test in het hotel afgenomen en dienen de vakantiegangers bij thuiskomst tien dagen in quarantaine te gaan, waarbij op dag vijf een nieuwe PCR-test wordt afgenomen. De vakantiepilot wordt alleen uitgevoerd als dit veilig wordt geacht door het RIVM. De overheid kan te allen tijde op de noodknop drukken als er sprake is van extreem veel besmettingen of signalen over zorgwekkende varianten op de plek van bestemming. De vakantiepilot wordt dan geannuleerd.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten