Air New Zealand test met Augmented Reality

Air New Zealand gaat testen met Augmented Reality

Inhoudsopgave

Air New Zealand gaat in samenwerking met IT-bedrijf Dimension Data het gebruik van Augmented Reality (AR) testen aan boord, zo meldt de airline. De Nieuw-Zeelandse airline wil proeven doen met HoloLens, de Microsoft’s augmented reality-viewer, om te kijken of het cabinepersoneel zo de reiservaring van de passagiers kan verbeteren.

Een gedetailleerde projectie

Het is de droom van elke steward en stewardess: de persoonlijke wensen kunnen aflezen van het gezicht van elke individuele reiziger aan boord. Door middel van het dragen van een HoloLens, krijg het vliegpersoneel een gedetailleerde projectie van de passagier die zij op dat moment aankijken.

Avi Golan, Chief Digital Officer bij Air New Zealand: ‘Deze software is een goed voorbeeld van hoe wij samenwerken met andere partners en onderzoeken hoe technologie de manier van werken kan verbeteren, evenals de ervaring die ze leveren aan onze klanten, door middel van personalisatie.’

Foto: Microsoft HoloLens

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten