Airberlin houdt prijsactie Caribbean en VS

De Duitse luchtvaartmaatschappij airberlin houdt tot en met 5 april een prijsactie op de non-stop routes naar de Caribbean en de Verenigde Staten.

Inhoudsopgave

De Duitse luchtvaartmaatschappij airberlin houdt tot en met 5 april een prijsactie op de non-stop routes naar de Caribbean en de Verenigde Staten. De stuntprijzen gelden ook tijdens de Nederlandse meivakantie.

Zo kost een retour Boston in de meivakantie 374 euro, Miami 404 euro, Chicago 379 euro en een vliegticket heen en weer naar Curaçao 496 euro.

Met ingang van dit weekend vliegt de luchtvaartmaatschappij ook met partner Air Seychelles twee keer per week non-stop naar de Seychellen (DUS-SEZ).

Tevens verhoogt de Duitse airline komende winter de frequentie naar Orlando (MCO) van vijf keer per week naar een dagelijkse verbinding. Ook vluchten in het winterschema van airberin richting de Caribbean zijn per direct te boeken.

Klik hier voor de prijsactie aanbiedingen naar verre bestemmingen.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten