American Airlines schorst ruziemakende steward

American Airlines schorst ruziemakende steward

Inhoudsopgave

Nadat United Airlines vorige week ongewild in het nieuws kwam omdat een passagier met geweld uit een overboekt vliegtuig werd gesleurd, is nu American Airlines in opspraak geraakt.

Een steward van American Airlines is geschorst omdat hij ruzie maakte met passagiers aan boord.  Het incident gebeurde aan boord van een vliegtuig dat op de luchthaven van San Francisco klaar stond te vertrekken. Onder hen was een vrouw met een klein kind op haar arm en een wandelwagen.
Volgens een ooggetuige pakte de steward hardhandig de buggy van haar af toen zij het toestel binnenkwam. Volgens anderen gaf hij de vrouw zelfs een klap. Een passagier die het voor de vrouw opnam en uit zijn stoel kwam, werd door de steward uitgedaagd met de woorden: ‘kom maar op’.

American Airlines heeft inmiddels excuus aangeboden en de vrouwelijke passagier en haar familie een upgrade naar de eerste klas aangeboden. Een medepassagier heeft het voorval gefilmd en op Facebook geplaatst. Het filmpje is inmiddels meer dan 3,6 miljoen bekeken.
Bekijk hier het verdere verloop.

United
De hardhandige verwijdering van een passagier aan boord van United Airlines heeft inmiddels een staartje gekregen. Topman Oscar Munoz van United Airlines kan een eerder in het vooruitzicht gestelde promotie in 2018 op zijn buik schrijven. De airline heeft besloten zijn promotie tot hoogste baas in te trekken.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten