‘Amerikaanse’ autoverhuurder Lejebil.com naar Europa

‘Amerikaanse’ autoverhuurder Lejebil.com naar Europa

Inhoudsopgave

De internationale autoverhuurder Lejebil.com wil meer bekendheid voor zijn budgetformule in Europa. De Lejebil-formule is onder reizigers naar de VS en Canada al bekend vanwege all-inclusive tarieven, die voor een groot deel pas ter plaatse hoeven te worden betaald. Bij reizen binnen Europa geldt hetzelfde, maar dat was minder bekend.

Een kenmerk van Lejebil.com is dat je een huurauto in alle werelddelen kunt vastleggen, zonder dat daarvoor kosten in rekening worden gebracht. Klanten kunnen met een kleine aanbetaling de gewenste huurauto een geruime tijd voor de vakantie vastleggen. De totale som wordt betaald bij het ophalen van de auto op het verhuurstation.

Van alle boekingen die Lejebil.com vorig jaar noteerde, betrof 70 procent een huurauto in Noord-Amerika. En de groei lijkt door te zetten, want het aandeel Amerika en Canada is bij de boekingen voor dit jaar opgelopen tot 79 procent. Door boekingsgedrag onder autoverhuurders te analyseren kwam het bedrijf erachter dat de formule lang niet zo bekend is bij consumenten die een auto op een Europese bestemming willen huren.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten