Argentinië in de ban van Voyago, Beers of the World!

Argentinië

Inhoudsopgave

Deze week was Voyago.nl te horen op de Argentijnse radio bij de mannen van ‘La Hora Naranja’. In het interview hebben we het gehad over Voyago, Beers of the World met uiteraard de focus op de Buenos Aires Blond!

“La Hora Naranja”, is een wekelijks radioprogramma dat wordt uitgezonden door en voor de Argentijns-Nederlandse gemeenschap. Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen die een connectie heeft met beide landen. Uiteraard trok onze Buenos Aires Blond de aandacht, waardoor we ook niet in Argentinië onopgemerkt zijn gebleven. Wil je het fragment terugluisteren? Dan kan dat hieronder! Misschien hoor je nog iets leuks wat je kan gebruiken bij je volgende bestelling!

La Hora Naranja over Voyago, Beers of the World

Buenos Aires Blond

Heb jij onze Buenos Aires Blond al geproefd? Dit blonde bier is een combinatie van bier en de nationale drank van Argentinië: Maté. Tijdens ons bezoek aan Argentinië belandden we in Cerveza Patagonia, in het centrum van Buenos Aires. Deze bar ligt op een steenworp afstand van het roze regeringsgebouw waar Eva Perron (Evita) haar beroemde speech hield. We genoten daar van ons lekkerste blond biertje ooit, maar wellicht kwam dat door de combinatie met de net daarvoor gedronken Maté waardoor deze twee smaken zich zo mooi mengden. Salud! Bestel hier jouw Buenos Aires Blond!

Argentinië

Reisinspiratie

De stad Buenos Aires is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Buenos Aires. De inwoners van Buenos Aires worden de Porteños genoemd en zijn afstammelingen van Italiaanse, Spaanse, Britse, Joodse, Duitse en Portugese immigranten. En dat maakt Buenos Aires een unieke, multiculturele stad waar een sfeer hangt die meer getypeerd kan worden als Europees dan Zuid-Amerikaans, een van de redenen waarom Buenos Aires ook wel het ‘Parijs van het Zuiden’ wordt genoemd. Deze kosmopolitische stad is gelegen aan de monding van de rivier Río de la Plata en kent vele prachtige gebouwen, pleinen en monumenten. In het kloppende hart van deze dynamische stad vind je drukke (winkel)straten, vele uitstekende restaurants en prachtige hotels.

Lees hier meer over deze fascinerende stad!

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten