Australië versoepelt komende zomer de regels voor je werkvisum!

Inhoudsopgave

Veel jongeren trekken naar Australië om daar te werken en te reizen. Het Australische ministerie van Binnenlandse Zaken laat weten dat reizigers sneller in aanmerking komen voor een verlengd visum.

Op het platteland is een groot tekort aan arbeidskrachten, met name in de aardbeienindustrie. Met de nieuwe maatregel krijgt Australië ook weer meer geld binnen omdat de meeste reizigers het geld hier weer uitgeven. Je mag nu twaalf maanden werken op een agrarische locatie, voorheen waren dit er zes. Verder mag je met een werkvisum nu maximaal een jaar in het land zijn en kan dit onder bepaalde voorwaarden worden verlengd naar twee jaar. Straks kan hier onder bepaalde voorwaarden nog een jaar bij komen.

De versoepelde regels moeten in juli 2019 ingaan, dus boek je ticket maar vast! Voor meer informatie: Working Holiday visum Australië

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten