Austrian-vlucht uit Amsterdam maakt noodlanding

Austrian-vlucht uit Amsterdam maakt noodlanding

Inhoudsopgave

Een toestel van Austrian Airlines heeft een noodlanding gemaakt, nadat de cabinedruk plotseling wegviel. Het vliegtuig was gisteren onderweg van Amsterdam naar Wenen. De Airbus A319 is veilig geland op de luchthaven van het Duitse Erfurt.

Er werd in overleg met de luchtverkeersleiding besloten om een noodlanding te maken op het Duitse vliegveld. Ongeveer een halfuur later is het vliegtuig aan de grond gezet.

Het incident zou zijn veroorzaakt door een probleem met het ontluchtingssysteem. De passagiers werden later op de dag met een vervangend vliegtuig alsnog naar Wenen gevlogen.

Dit probleem komt niet vaak voor, maar piloten worden er wel op getraind in een luchtsimulator.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten