Avila Beach Hotel Curaçao vernieuwd

Avila Beach Hotel Curaçao vernieuwd

Inhoudsopgave

De Ocean Front Blues-vleugel van het Avila Beach Hotel op Curaçao is compleet vernieuwd. Het interieur van het Belle Terrace restaurant en het Zee Terras werden eind 2016 al gerenoveerd. Nu is er ook een nieuw dak geplaatst.

De Ocean Front Blues kamers zijn populair onder stelletjes en honeymooners. Om gasten nog meer privacy te geven, zijn alle twintig kamers extra geluidsbestendig gemaakt en is de tussendeur weggehaald. De dubbele bedden en de kitchenette hebben ruimte gemaakt voor een kingsize bed. Hiervoor heeft elke kamer een nieuwe mini-koelkast en koffie- en theefaciliteiten gekregen. Ook de meubels in de badkamer en op het balkon zijn vernieuwd en het dak is gerenoveerd.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten