Avila Beach Hotel komt met blog over Curaçao

Avila Beach Hotel komt met blog over Curaçao

Inhoudsopgave

Wie schrijft die blijft en lezen is leren. Dat beseffen ze bij het Avila Beach Hotel op Curaçao maar al te goed. Het hotel lanceert daarom een blog.

Wist je al dat er twee keer per maand een blog van het Avila Beach Hotel het web wordt op geslingerd? En niet zomaar een met feitjes over dit hotel op het zonovergoten Caribische eiland, maar er worden vooral handige tips gegeven waar iedereen iets aan heeft en Curaçao nog beter leert kennen.

Een bestemming zoals Curaçao blijft zich ontwikkelen. Door al die nieuwigheden is het belangrijk dat je toch op de hoogte blijft. Een paar voorbeelden van blogs zijn: vijf redenen om in het laagseizoen naar het Caribische eiland af te reizen, top twintig bezienswaardigheden op het eiland en tien beste tours om het eiland te ontdekken. Maar ook: hoe haal je het meeste uit een huwelijksreis naar Curaçao? Een blog waar je in elk geval wijzer van wordt en die ook nog eens leuk is om te lezen.

Bekijk hier de blog.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten