Baja Bikes, Official VW Mobility Partners tijdens EK-voetbal 2020

Inhoudsopgave

Baja Bikes is dé Official VW Mobility Partners tijdens Ek-voetbal 2020. Het Nederlandse fietstoerisme bedrijf, dat inmiddels opereert op meer dan 200 bestemmingen wereldwijd, verzorgt de fietstours en mobiliteit per fiets in 4 steden tijdens het EK-voetbal.

Eerder dit jaar maakte Baja Bikes bekend meer de focus op duurzaamheid te leggen en dit jaar volledig CO2-neutraal te willen zijn. De samenwerking in het mobilityproject van VW en de UEFA sluit hier perfect op aan, omdat VW dezelfde ambitie onderschrijft in dit project. CEO Rigtmar Brandenburg: “We zijn blij dat een partij als VW ons benaderde voor de samenwerking. Helaas is het aantal steden waarin we deze samenwerking hebben, drastisch teruggebracht door Corona. Maar nog steeds kunnen we in Londen, Rome en Kopenhagen samen met VW duurzaam vervoer en toerisme stimuleren tijdens het toernooi.”

De Coronacrisis zorgde ook bij Baja Bikes voor een vrijwel volledige stilstand van de business. Na de schok te verwerken, richtte Baja Bikes haar kracht op het versterken van haar marktpositie als dé partij waar je naartoe gaat voor fietsen tijdens je vakantie. Het aanbod werd uitgebreid van de bekende fietstours en fietshuur met nieuwe (e-)mtb tours in de bergen en meerdaagse fietsvakanties.

Sharon Evers

Sharon Evers

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten