Bakje verse koffie bij de bagagehal op Schiphol

Bakje verse koffie bij de bagagehal op Schiphol

Inhoudsopgave

In de bagagehal wachten tot je koffer de bagageband op komt, is voor velen wellicht het minst leuke deel van een reis. Op Schiphol hebben ze daar iets op bedacht. Momenteel wordt in de bagagehal een proef uitgevoerd met een koffiestand.

Aankomende passagiers kunnen in de bagagehal van Schiphol tegen betaling een vers bakje koffie halen. De proef duurt vooralsnog een week en kan mogelijk worden verlengd als deze succesvol blijkt.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten