Begin het nieuwe jaar goed met een reisboek

Inhoudsopgave

Een nieuw jaar met goede voornemens en nieuwe (reis)kansen is aangebroken. Wil jij in 2019 minder stressen en meer reizen? Dan mag deze musthave niet in je leven ontbreken. Doe inspiratie op voor je volgende reis, vul je bucketlist aan of neem gewoon even tijd voor jezelf…

Lonely Planet bracht zijn Best in Travel 2019 al eind vorig jaar uit, maar we kunnen ons voorstellen dat je toen nog niet bezig was met 2019. Nu de eerste week van het nieuwe jaar achter de rug is en je hopelijk weer bent bijgekomen van de jaarwisseling, is het tijd om te bedenken waar je het komende jaar allemaal naartoe wilt reizen.

Dit boek biedt je de juiste handvatten: de coolste, beste bestemmingen waar je het meeste waar voor je geld krijgt voor 2019. De auteurs van Lonely Planet presenteren een reeks inspirerende bestemmingen, van avontuurlijk tot onvergetelijk en alles wat daar tussenin zit. In de Best in Travel 2019 vind je:

– Top 10 landen, regio’s, steden en bestemmingen voor de beste prijs
– Beste nieuwe bezienswaardigheden voor families
– Beste nieuwe openingen en ervaringen
– Beste nieuwe accommodaties
– Top reistrends

Haal een exemplaar in huis en jouw reisjaar kan beginnen!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten