Beste restaurant ter wereld in New York

Beste restaurant ter wereld in New York

Inhoudsopgave

Voor het beste restaurant ter wereld moeten liefhebbers afreizen naar Eleven Madison Park in New York. Het restaurant werd door de internationale jury van het Britse magazine Restaurant benoemd tot beste restaurant ter wereld.

De gastronomische toplijst wordt samengesteld door een internationaal team van meer de duizend chefs, culinair recensenten, restaurateurs en gourmands. Op nummer 34 op de lijst staat het Nederlandse Librije in Zwolle.

Het New Yorkse Eleven Madison Park sleept de prestigieuze titel in de wacht om zijn ‘perfecte combinatie van buitengewone gastvrijheid en voortreffelijk eten op een iconische locatie op Manhattan’, geeft de organisatie van The World’s 50 Best Restaurants als verklaring.

Vanaf 11 april kunnen gasten aanschuiven voor een elf gangen diner, met de belangrijkste gerechten van de afgelopen elf jaar, voor 295 dollar per persoon (ruim 276 euro).

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten