Dé bestemmingen voor 2019 volgens Lonely Planet

Inhoudsopgave

Lonely Planet heeft de Best in Travel 2019 bekend gemaakt. Zit jouw volgende bestemming ertussen?

Top 10 landen

 1. Sri Lanka
 2. Duitsland
 3. Zimbabwe
 4. Panama
 5. Kirgizstan
 6. Jordanië
 7. Indonesië
 8. Belarus
 9. São Tomé & Principe
 10. Belize

Top 10 steden

 1. Kopenhagen, Denemarken
 2. Shenzhen, China
 3. Novi Sas, Servië
 4. Miami, USA
 5. Kathmandu, Nepal
 6. Mexico Stad, Mexico
 7. Dakar, Senegal
 8. Seattle, USA
 9. Zadar, Kroatië
 10. Meknès, Marokko

Top 10 regio’s 

 1. Piedmont, Italië
 2. The Catskills, USA
 3. Noord-Peru
 4. Het Rode Centrum, Australië
 5. De highlands en eilanden van Schotland
 6. Het verre oosten van Rusland
 7. Gujarat, India
 8. Manitoba, Canada
 9. Normandië, Frankrijk
 10. Elqui Vallei, Chili

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten