Familie fotograaf: betaald mee op vakantie

Betaald mee op vakantie als familie fotograaf

Inhoudsopgave

Betaald worden om de wereld over te reizen en mooie foto’s te maken. Klinkt dit voor jou als een droombaan? Een rijk Brits gezin is op zoek naar iemand die mee wil op vakantie om familiefoto’s te maken. Bestemmingen als Monaco, de Malediven en Rio de Janeiro staan op de planning.

De vacature staat op Perfocal, een website waar fotografen te boeken zijn. De familie zoekt een familie fotograaf met minstens vijf jaar ervaring in de lifestyle fotografie. Wat hier tegenover staat? Een jaarsalaris van 80.000 pond (bijna 90.000 euro) per jaar. Daarnaast worden de kosten voor reizen, eten en verblijf vergoed en krijg je 30 vakantiedagen. Het contract start in februari en kan eventueel verlengd worden.

De fotograaf die de familie zoekt, werkt maximaal 10 uur per dag. Voor sommige reizen kun je ingevlogen worden, voor andere reizen kan het zo zijn dat je op de bestemming moet verblijven. Reizen die op de planning staan zijn de Formule 1 races in Monaco en Abu Dhabi, duiken op de Malediven, carnaval vieren in Rio de Janeiro en op skivakantie in de Franse Alpen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten