Wizz Air-vluchten nu ook te betalen met iDEAL

Wizz Air-vluchten nu ook te betalen met iDEAL

Inhoudsopgave

De low-cost luchtvaartmaatschappij Wizz Air kondigt vandaag (18 april) aan dat het betalen voor vluchten van Wizz Air voortaan ook via iDEAL mogelijk is. De airline heeft het iDEAL-protocol geïmplementeerd in het reserveringssysteem.

Dit betekent dat reizigers die via de website van Wizz Air een vlucht willen boeken en aangesloten zijn bij een van de Nederlandse banken die iDEAL aanbieden, voortaan via deze Nederlandse betaalmethode hun ticket en andere diensten online kunnen betalen.

‘iDEAL is de populairste betaalmethode in Nederland waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL wordt op dit ogenblik aangeboden door ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers’, meldt Harry Drok, hoofd E-Commerce bij Wizz Air. ‘Consumenten die internetbankieren bij deze banken, kunnen direct gebruik maken van iDEAL.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten