De Bluetooth speaker die iedere avonturier moet hebben

De Bluetooth speaker die iedere avonturier moet hebben

Inhoudsopgave

De wekelijkse travelgadget is er weer: elke week selecteert de redactie van Voyago.nl de tofste musthaves voor globetrotters. Van de meest praktische cameratas tot de leukste opblaasfiguren voor in het zwembad. Dit keer hebben we gekozen voor een wel heel reisvriendelijke speaker.

JBL Clip 2
De JBL Clip 2 is dé Bluetooth speaker voor de ultieme avonturier. Deze is ultra-licht, maar super krachtig en robuust. Bovendien is hij waterbestendig en dankzij de ingebouwde karbijnhaak is het volgens JBL de meest compacte en draagbare Bluetooth speaker op de markt.

Op een volle accu gaat hij acht uur mee, daarnaast voer je heldere telefoongesprekken met de Clip 2. En heb je even geen Bluetooth, wat op reis natuurlijk kan gebeuren, dan kun je gebruik maken van de geïntegreerde audiokabel.

Om meer vermogen te creëren, kun je zelfs twee JBL Clip 2’s draadloos aan elkaar koppelen. Door de speaker aan je jas of rugzak te bevestigen, geniet tijdens elk avontuur van je favoriete muziek!

Hier bestel je de JBL Clip 2!

JBL Clip 2

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten