Breng jij Transavia’s gloednieuwe Boeing 737-800 thuis?

Breng jij Transavia’s gloednieuwe Boeing 737-800 thuis?

Inhoudsopgave

Transavia verwacht een ruim dertig meter lange, wit-groene megababy: de gloednieuwe Boeing 737-800. En jij kunt deze samen met de airline thuisbrengen vanuit de Boeing-fabriek in Seattle.

Ter ere van het nieuwe toestel heeft Transavia een mooie winactie bedacht, namelijk een trip naar de Boeing-fabriek in Seattle. Samen met een persoon naar keuze vlieg je met Transavia voor een aantal dagen naar Seattle, waar jullie verblijven in een luxe hotel. Je wordt op een tour in de gigantische fabriek genomen. Aan het einde van de trip vlieg je als eerste in het nieuwe toestel weer naar huis.

#teamthuisbrengers worden? Laat via dit formulier je gegevens achter en maak kans op één van die felbegeerde groene stoelen. De actie is geldig tot en met 14 februari 23.59 uur.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten