Bucuti & Tara’s Beach Resort – livestream je droomhuwelijk

Inhoudsopgave

Voor verloofde stelletjes waarvan de huwelijksplannen wegens de pandemie al meer dan een jaar in de koelkast staan en getrouwde stellen die wegens de sleur van de lockdown hun huwelijk nieuwe energie in willen blazen middels het hernieuwen van de trouwgelofte, heeft Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba iets nieuws; de Livestream Micro-wedding Experience! Hiermee kunnen ze de thuisblijvers real-time laten meegenieten van de ceremonie en het ja-woord.

Hoewel de behoefte om te reizen groter is dan ooit, is het organiseren van een grotere internationale groepsreis nog steeds complex. “Omdat we de liefde niet langer willen laten wachten, hebben we onze nieuwe Livestream Micro-wedding Experience ontwikkeld, waarmee bruidsparen hun huwelijksceremonie kunnen voltrekken op een droomplek en vrienden en familie erbij betrekken waar zij zich ter wereld ook bevinden”, legt Ewald Biemans uit, Eigenaar/CEO van Bucuti & Tara Beach Resort. “Vaak zie je met name met een huwelijk in het buitenland, dat veel genodigden helaas niet in staat zijn om dit bijzondere moment fysiek bij te wonen. Met deze elegante oplossing kan het bruidspaar toch hun speciale dag met hen delen.

De stelletjes genieten van de rust en romantiek, terwijl hun Bucuti & Tara weddingplanner al het geregel uit handen neemt. Dit begint al voor de landing op Aruba tot en met het afhandelen van het officiële papierwerk. En terwijl er voor de ceremonie vaak wordt gekozen voor een intieme setting, kunnen maximaal 300 achterblijvers live meekijken.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan het paar kiezen om uitsluitend het wettelijk huwelijk te laten verzorgen. Deze wordt voltrokken in het historische stadhuis in Oranjestad, één van de mooiste Caribisch-Arubaanse herenhuizen. De meeste echter kiezen ervoor om na de burgerlijke inzegening nog een romantische en uitgebreide ceremonie op het strand te doen. Naast alle planning en coördinatie, afhandeling van de documenten en kosten, worden hier ook professionele fotografie, livestreaming voor maximaal 300 gasten, het bruidsboeket en de boutonniere van de bruidegom, de diensten van een trouwambtenaar of geestelijk leider mocht je een kerkelijke inzegening willen, een herdenkingscertificaat van inzegening en een romantische setting op het strand verzorgd.

Sharon Evers

Sharon Evers

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten