3x busreizen boven andere vervoersvormen

3x busreizen boven andere vervoersvormen

Inhoudsopgave

Busreizen bestaan al sinds jaar en dag. Een paar jaar geleden kampte deze vorm van vervoer nog met een slecht imago. Maar dat is nu verleden tijd: drie reden waarom busreizen andere vervoersvormen verslaan.

Comfort
Een touringcar biedt meer comfort dan een doorsnee Economy vliegtuigstoel. De afstand tussen de stoelen wordt bepaald door de klasse en dat kan variëren van 75 tot 94 centimeter. Ook de verstelbaarheid van de stoel is van belang. In de Tourist Class dient deze minimaal 30 graden te zijn, terwijl de Royal Class bijvoorbeeld 45 graden vereist.

Oneindig veel opties
Er zijn diverse soorten busreizen waar je uit kunt kiezen, afhankelijk van wat je wensen en behoeftes zijn. Voor wie graag in een groep reist, maar wel een vaste verblijfsaccommodatie hebben, is er de standplaatsreis. Voor hen die meer van het land willen zien, is er de mogelijkheid een rondreis te maken. Verder zijn er nog busreizen in de vorm van citytrips, vliegbusreizen en themareizen.

Ontspannen en persoonlijk
En boven alles is een busreis comfortabel en ontspannen, je kan lekker naar buiten kijken en hoeft je totaal niet druk te maken over het zelf moeten rijden dan wel over lang wachten en inchecken op vliegvelden. En wat dacht je van de buschauffeurs, zij hebben een belangrijke rol en voegen onbetaalbare toegevoegde toe aan een reis. Ze bieden persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten