Cathay Pacific brengt Betsy Beer naar Amsterdam

Cathay Pacific brengt Betsy Beer naar Amsterdam

Inhoudsopgave

Cathay Pacific heeft de verlenging van haar Betsy Beer promotie aangekondigd. Het kwaliteitsbier, speciaal gebrouwen voor 10 kilometer hoogte, zal de komende maanden worden aangeboden op vluchten tussen Hongkong en Amsterdam, de overige Europese bestemmingen, Japan, Nieuw-Zeeland, Canada, de Verenigde Staten en Tel Aviv.

Het bier, geproduceerd in samenwerking met Hong Kong Beer Co, werd afgelopen maart voor het eerst geïntroduceerd en is goed ontvangen volgens de airline. Betsy Beer is vernoemd naar Cathay Pacific’s eerste vliegtuig ‘Betsy’, een Douglas DC-3 dat passagiers rondvloog in de jaren 40 en 50.

Om het effect tegen te gaan dat de hoogte heeft op de smaakpapillen, bevat Betsy Beer een combinatie van ingrediënten uit Hongkong en het Verenigd Koninkrijk. Aromatische Fuggle hop uit het Verenigd Koninkrijk, zoet Hongkong ‘Dragon Eye’ fruit, honing van de Wing Wo Bee Farm in Sha Tin. Gezamenlijk creëren deze ingrediënten een harmonieuze smaak op grote hoogte.

Naast het aanbod op de vluchten zal Betsy Beer ook te proeven zijn in geselecteerde restaurants en bars in Hongkong. Wie zijn vlucht online boekt op cathaypacific.com kan daarnaast kosteloos van het bier genieten bij PizzaExpress Restaurant op Hong Kong International Airport. Het aanbod geldt tussen 15 mei en 30 juni 2017.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten