Corendon lanceert goedkope reizen Thailand

Corendon lanceert goedkope reizen Thailand

Inhoudsopgave

Corendon lanceert een nieuwe vakantiebestemming: Thailand. De touroperator verkoopt het hele jaar door scherp geprijsde pakketreizen naar badplaats Hua Hin. In deze populaire badplaats biedt Corendon diverse accommodaties aan, variërend van viersterren hotels tot vijfsterren all-inclusive resorts.

Een negendaagse vakantie naar Thailand is bij Corendon te boeken vanaf 599 euro per persoon. Dit is inclusief een directe KLM retourvlucht, transfer en viersterrenhotel. Op de bestemming is Nederlandssprekende reisleiding aanwezig. Ook is het mogelijk om een strandvakantie te combineren met een aantal dagen Bangkok.

Een vierdaagse citytrip Bangkok gecombineerd met een achtdaagse strandvakantie is boekbaar vanaf 799 euro per persoon. Een vijftiendaagse rondreis met onder andere een bezoek aan Chiang Mai en Bangkok wordt in samenwerking met Stip Reizen aangeboden vanaf 999 euro per persoon. De vakanties zijn vanaf nu te boeken en de eerste vertrekdatum is 1 november 2017.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten