Corendon zoekt een wereldreiziger

Wereldreiziger, reizen, droombaan, instagram

Inhoudsopgave

Corendon zoekt een wereldreiziger. Deze baan biedt foto- en videografie talenten met passie voor reizen dé kans om drie maanden lang betaald op reis te gaan naar verschillende bestemmingen. Tijdens de trips wordt er zoveel mogelijk mooie relevante content geschoten voor de socialmediakanalen van Corendon.

De wereldreiziger reist in juni, juli en augustus naar vele bestemmingen van Corendon; van Bali tot Griekenland en van Bonaire tot Turkije. Solliciteren kan tot 1 mei via het Instagram-kanaal van Corendon, maar ook via de website www.corendon.nl/droombaan. De drie meest talentvolle sollicitanten krijgen in een challenge een extra opdracht waarna de winnaar drie maanden lang de wereld rondreist.

Droombaan

Corendon: “Wij willen de volgers van onze socialmediakanalen zoveel mogelijk inspireren en daarvoor hebben we mooi beeldmateriaal nodig, dus Corendon zoekt een wereldreiziger. We leggen de focus op het visuele aspect van Instagram. Voor elke foto- en videograaf met een grote passie voor reizen is dit naar ons idee een droombaan. In drie maanden reis je de wereld rond en schiet je beelden op vele prachtige vakantiebestemmingen. Deze job is overigens wel keihard werken. Je maakt lange dagen, want de ene dag schiet je beelden van een hotel op Curaçao, die je monteert en bewerkt in het vliegtuig op weg naar de volgende bestemming en de volgende dag sta je alweer op een Grieks strand. Maar uiteraard heb je tussendoor tijd voor een verkoelende duik in de zee of een drankje onder de palmen.”

Instagram

Solliciteren op deze droombaan kan tot 1 mei via Instagram. “Wij vragen geïnteresseerden om onder andere een album van minimaal vijf foto’s en één korte video op hun Instagram te plaatsen met #Corendon en #droombaancorendon. Op www.corendon.nl/droombaan staat meer informatie. Op 1 mei 2019 selecteren wij de drie meest geschikte sollicitanten en nodigen we ze op kantoor uit voor een kennismaking en het maken van een extra opdracht in de vorm van een challenge. Hieruit kiezen wij de winnaar.”

Voorwaarden

Aan de droombaan zijn enkele voorwaarden verbonden. Sollicitanten moeten 18 jaar of ouder zijn en beschikken over een rijbewijs. Daarnaast moeten ze volledig beschikbaar zijn in de maanden juni, juli en augustus. De wereldreiziger ontvangt een vergoeding in de vorm van een minimumsalaris per maand. Daarnaast worden de vluchten, de huurauto, hotelovernachtingen en het ontbijt en avondeten vergoed.

Ben jij de Corendon wereldreiziger die ze zoeken?

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten