Cruise Travel lanceert ‘All Inclusive’ cruises

Cruise Travel lanceert ‘All Inclusive' cruises

Inhoudsopgave

Cruise Travel gaat ‘All In Cruises’ aanbieden. Dit is een compleet verzorgde cruisereis voor één totaalprijs. De cruisespecialist heeft dit besloten naar aanleiding van een onderzoek waar als kritiekpunt ‘het gebrek aan transparantie rondom de kosten’ naar voren kwam.

Onderzoek
‘Dat was voor ons de aanleiding om All In Cruises te gaan aanbieden,’ aldus Eugène Westerink, managing director van Cruise Travel. In opdracht van Cruise Travel is een kwantitatief onderzoek uitgezet onder 250 Nederlandse respondenten in de leeftijdscategorie 35-50 jaar. De helft van de respondenten had eerder een cruise gedaan, de andere helft nog nooit.

‘Geen onverwachte kosten’
‘We bieden keuze uit zes verschillende cruises. Deze worden aangeboden voor een heldere prijs waarin alles inbegrepen is: van vlucht en transfer tot eten, drinken en fooien,’ aldus Westerink. ‘Geen onverwachte kosten dus. Ik verwacht dat we daarmee de laatste twijfelaars over de streep trekken.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten