Cruises steeds populairder onder Nederlanders

Cruises steeds populairder onder Nederlanders

Inhoudsopgave

Ondanks dat slechts een klein deel van Nederlanders een cruise heeft gemaakt worden cruises steeds populairder op de Nederlandse markt. De redactie van Voyago.nl sprak met MSC Cruises.

Inspelen op de vraag van de markt

Op dit moment bestaat de vloot van MSC Cruises uit 12 schepen onderverdeeld in drie generaties. Er worden 11 schepen aan de vloot toegevoegd waardoor de capaciteit verdrievoudigd wordt om op deze manier te voldoen aan de vraag van de markt. Zo zijn er op de nieuwe schepen een nog hoger ratio aan balkonhutten, voldoen de nieuwe schepen aan hoogste milieu-eisen, beschikken zij over de laatste technologische snufjes en uiteraard bieden deze schepen de nieuwste en leukste faciliteiten voor jong en oud.

Maar één keer je koffer uitpakken

Het unieke aan een cruisevakantie is uiteraard het bezoeken van meerdere bestemmingen in één vakantie. In tegenstelling tot andere soorten vakanties waarbij je meerdere bestemmingen bezoekt hoef je op een cruisevakantie slechts één keer je koffer uit te pakken. Waar je ook bent op de wereld, je hebt je hotel altijd bij je. Een hotel wat voorziet in alle behoeftes. Naast het feit dat je verblijft op basis van volpension heb je namelijk ook de mogelijkheid om voordelig (all-inclusive) drankpakketten, wifi, spapakketten en verschillende excursies bij te boeken. Zo genieten cruisereizigers van een complete all-inclusive ervaring op zee.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten