Cruiseschip wordt aankomende zomer grootste club op zee

Cruiseschip wordt aankomende zomer grootste club op zee

Inhoudsopgave

De Norwegian Pearl van wordt aankomende zomer omgetoverd in een varende club. Het cruiseschip van Norwegian Cruise Line is van 12 tot en met 16 augustus 2019 het decor voor de World Club Dome Cruise Edtion, die Cruisewinkel, Zeetours en BigCityBeats aan boord van het schip organiseren.

Tijdens dit evenement stappen ruim 50 internationale top-DJ’s en acts vanuit de hele wereld aan boord van de Norwegian Pearl, dat voor een paar dagen wordt omgetoverd tot de grootste club op zee.

De 5-daagse partycruise vertrekt vanuit Barcelona naar Ibiza, waar het een nacht blijft liggen, en keert via Sète weer terug naar Barcelona. Onder de DJ’s die hun deelname hebben bevestigd, is onder andere Don Diablo, de huidige nummer 7 van de DJ Mag Top 100. Met meer dan 250 shows per jaar is hij een vaste verschijning op festivals als Tomorrowland en Lollapolooza.

Andere DJ’s en acts zijn de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, MATTN, Le Shuuk, Timmy Trumpet en vele anderen.

Er worden circa 2.400 feestgangers aan boord verwacht. Het schip biedt 24/7 volpension, 31 restaurants en bars, 8 dansvloeren en 3 bestemmingen. En als klap op de vuurpijl is er één overnachting op partyeiland Ibiza.

Bekijk hieronder de promo-video.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten