CultureRoad breidt reisaanbod uit met Pakistan

CultureRoad breidt reisaanbod uit met Pakistan

Inhoudsopgave

CultureRoad heeft Pakistan toegevoegd aan haar lijst met bestemmingen. Het Utrechtse reisbureau is hiermee een van de weinige reisaanbieders in Nederland die actief groepsreizen aanbiedt naar het Aziatische land.

Pakistan was voor ons eigenlijk gewoon een meer dan logische stap volgens mede-eigenaar Rik Brinks. ‘Het land is een stuk stabieler dan Afghanistan, maar nog steeds erg onontdekt door toeristen.’ Afgelopen jaar introduceerde CultureRoad als eerste Nederlandse reisorganisatie reizen aan naar Afghanistan. Inmiddels zijn er verschillende succesvolle groepsreizen geweest naar het Centraal-Aziatische land. Het werd dus tijd voor verdere verkenning in de regio.

Veiligheid
CultureRoad biedt op dit moment groepsreizen én individuele rondreizen aan naar Pakistan. Hierbij worden er verschillende regio’s van het land bezocht. ‘We bezoeken wel alleen de gebieden waarvan we zeker weten dat ze veilig zijn. Net als met onze andere bestemmingen staat de veiligheid altijd voorop’, zegt Brinks.

Over CultureRoad
Reisbureau CultureRoad is opgericht in 2015. Het reisbureau biedt hierbij reizen aan naar bijzondere bestemmingen. Het aanbod bestaat momenteel uit: Noord-Korea, Afghanistan, Haïti, Turkmenistan, Venezuela, Pakistan, Tsjernobyl & Transnistrië en Kaliningrad.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten