Daling Britse pond goed voor toerist

Daling Britse pond goed voor toerist

Inhoudsopgave

De Britse verkiezingsuitslag is gunstig voor het toerisme. Dankzij de daling van het Britse pond wordt het namelijk goedkoper om door Engeland te reizen of bijvoorbeeld een stedentrip naar Londen te maken.

Sinds de bekendmaking van de verkiezingsuitslag is de waarde van het Britse pond aanzienlijk gedaald. De koers van het pond zakte ten opzichte van de euro al binnen een paar minuten na de exitpolls met bijna 2 procent. Dit is de grootse daling van het pond in maanden, hiermee staat de koers op het laagste punt sinds afgelopen november. Een Britse pond staat nu gelijk aan 1,13 euro.

Goed nieuws voor wie nu op vakantie naar Engeland wil, want reizen wordt dus goedkoper. Zo zijn er op dit moment erg goedkope vliegtickets te boeken. Je boekt al een vlucht naar Londen vanaf 50 euro!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten