De 10 beste hotelbars ter wereld: #3, Fasono

De 10 beste hotelbars ter wereld: #3, Fasono

Inhoudsopgave

Een goede hotelbar is goud waard, dat weet de redactie van Voyago maar al te goed. Uit eigen ervaring is een top 10 samengesteld, elke week wordt een andere bar uitgelicht. Welke zou het deze week zijn? Nummer 3: Fasono.

Op nummer 5 stond The Blue Bar in New York, gevolgd door de Library Bar in Dublin op nummer 4. Deze week wordt de top 3 geopend, met Fasono in Rio de Janeiro.

Aan het mooiste strand: Fasono.

Beroemde strandhotelbarren in overvloed. We kiezen derhalve maar voor missichien wel die met het uitizicht op het mooiste strand op aarde: Ipanema. Het pererdure Fasano Hotel op de grens van Ipanma en Arpoador heeft snel gemaakt als plek voor de happy few om aan een caipirinha te nippen tijdens de zonsondergang….wie zijn wij op dat te betwisten.

Klik hier om de andere genoemde hotelbars te ontdekken.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten