De 10 beste hotelbars ter wereld: #9 in Kaapstad

De 10 beste hotelbars ter wereld: #9

Inhoudsopgave

De redactieleden van Voyago.nl stelden op basis van eigen ervaring een ranglijst samen van de tien favoriete mondiale hot spots. Elke week publiceert Voyago.nl een van deze beste hotelbars ter wereld en zet deze in de spotlight. Vorige week was dat nummer 10: Costes in Parijs. Hierbij onze nummer 9 in Kaapstad!

De bar met 54 jaar oude Whisky: Bascule, Kaapstad

Het klassieke hotel aan de waterkant van Kaapstad is het ingetogen en fraaie Cape Grace. Hun whiskey- wijn en cocktailbar Bascule is er ook een om in te lijsten! We whiskeyliefhebbers kunnen hier uit jun dak gaan, de lijst is bijzonder indrukwekkend en met dank aan een gunstige koers van de rand ook alleszins betaalbaar.

Varianten als een 54 jaar oude Glenfarclas of een Laphroaig van veertig jaar oud zijn dat niet maar ze zijn er wel. Ook rariteiten en zeer exclusieve flessen.

Het proberen waard is de Zuid-Afrikaanse whiskey, hoewel ook een kijkje op de kleine maar uitstekend samengesteld wijnkaart (Kleine Zalze, Hamilton Russel, Raats) loont de moeite in deze mooie bijna bruine bar in een van de mooiste steden van Afrika.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten