De eerste kartbaan aan boord van een cruiseschip

De eerste kartbaan aan boord van een cruiseschip

Inhoudsopgave

Cruiseschepen hebben vaak de meest opmerkelijke faciliteiten aan boord. De Norwegian Cruise Line (NCL) bewijst dat maar al te goed. Het schip Norwegian Joy beschikt over de eerste kartbaan aan boord en hier blijft het niet bij.

De kartbaan is het resultaat van een samenwerking met Ferrari en telt twee verdiepingen. Gebruik is voor de hogere klassen op het schip inclusief en de passagiers mogen dus gratis onbeperkt racen. Naast een rondje racen op de kartbaan kun je er talloze andere activiteiten ondernemen. Zo is er een winkelcentrum, een spelletjeshal met VR-ruimte, twee waterglijbanen en kun je er lasergamen in de openlucht.

De Norwegian Joy ging afgelopen april voor het eerst de zee op en biedt ruimte aan 4500 gasten. Het schip is ontworpen voor de Chinese markt, de aanlegplaatsen zijn dan ook Shanghai en Tianjin.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten