De leukste activiteiten tijdens kerst in New York

Inhoudsopgave

Wat is er nou leuker dan de kerstdagen doorbrengen in wereldstad New York? Wij zetten de leukste activiteiten in de stad voor je op een rijtje.

Zie de kerstlichtjes aangaan in de kerstbomen 

In New York vind je bij Rockefeller Center een van de grootste kerstbomen van de wereld. De lichtjes worden hier met een hele ceremonie erbij aangedaan, het wordt zelfs live uitgezonden op tv! Er zijn verschillende optredens van bekende artiesten. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus mocht je verzekerd willen zijn van een plekje, zijn er nog genoeg andere ceremonies te bezoeken in de stad. Ga bijvoorbeeld naar Bryant Park, hier vertelt een beroemdheid een kerstverhaal terwijl er een schaatsshow plaatsvindt.

Loop door een wit Central Park

Wanneer de parken met sneeuw bedekt zijn, zijn ze misschien nog wel mooier dan wanneer ze prachtig groen zijn in de zomer. Perfect voor een sneeuwballengevecht of een lange winterwandeling, het park is groot genoeg, dus je bent zo een paar uur onderweg.

Schaats en slee

Door heel de stad vind je verschillende schaatsbanen waar je omringd wordt door prachtige gebouwen en uitzichten. De schaatsbanen zijn onder andere te vinden bij Bryant Park, Hamilton Heights en Queens. Ook sleeën kan je hier perfect, er valt genoeg sneeuw door heel de stad in de koude wintermaanden. Het best kun je dit doen in een van de parken, daar zijn de meeste gladde heuvels te vinden.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten