De mooiste cruisehavens ter wereld op een rij

De mooiste cruisehavens ter wereld op een rij

Inhoudsopgave

Het cruiseaanbod lijkt tegenwoordig oneindig. Wat zijn de mooiste bestemmingen om aan te leggen? De redactie van Voyago.nl zette de vijf mooiste cruisehavens op de kaart.

1. Alesund (Noorwegen)
Het Noorse Alesund is een gewilde ligplaats voor Noord-Europese cruises, door zijn ligging aan de Geirangerfjord en korte afstand naar het stadscentrum.

2. San Juan (Puerto Rico)
In San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico, is de moeite waard om een dag te ontdekken. Old San Juan, een van de oudste wijken van het land, is oudste nederzetting in Puerto Rico.

3. Dubai (Verenigde Arabische Emiraten)
Op een cruise naar het Midden-Oosten, is aanleggen in de haven van Dubai zowat ondenkbaar. De reiziger ervaart hier het contrast tussen de Arabische tradities en de moderne architectuur. 

4. Santorini (Griekenland)
Al vanaf zee zijn de hooggelegen witte huisjes op de kliffen in Griekse Santorini zichtbaar. En met een beetje geluk vaart het schip binnen met een zonsopgang- of ondergang. Een geliefde vakantiebestemming onder reizigers.

5. Rio de Janeiro (Brazilië)
Bij cruises naar Zuid-Amerika, gaat de voorkeur uit naar Rio de Janeiro. Cruisevaarders kunnen in deze miljoenenstad de beroemde kustlijnen bezoeken en de klim naar het bekende Jezusbeeld maken.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten