De MOOISTE terrassen van Nederland

De MOOISTE terrassen van Nederland

Inhoudsopgave

De Minister-President heeft het vorige week officieel bevestigd: per 1 juni mag de horeca in Nederland weer beperkt open. Met de heerlijke juni-temperaturen in het vooruitzicht wil iedereen natuurlijk op het terras zitten. Daarom tipt USP Marketing PR de mooiste terrassen van Nederland.

Genieten in Amsterdam

In Amsterdam is er geen terras met zo’n prachtig zicht op het Leidseplein als het iconische Café Americain van het American Hotel. Gelukkig kun je binnenkort weer genieten van hun hoge kwaliteit, toegankelijke stijl en persoonlijke service. Voeg daar een koude borrel aan toe en voilà, de succesformule voor een perfecte zomeravond. Het altijd gezellige WestergasTerras is binnenkort ook weer beschikbaar. Hier vind je heerlijke, seizoensgebonden gerechten waar je van kunt genieten op het sfeervolle terras aan het water.

Het bruisende centrum van Nederland

Het middelpunt van Nederland is natuurlijk Utrecht. Deze stad is makkelijk te bereiken voor iedereen en beschikt over een groot aantal terrassen. Aan het water, op het plein of midden in het centrum. Zo waan je jezelf het hippe Berlijn bij Klein Berlijn, een creatief en cultureel eetcafé met een heerlijk terras aan het water. Maar ook Ledig Erf, het speciaalbier café van Utrecht, is zeker een bezoekje waard. Hier heb je een bierlijst vol tapbieren en flesbieren waar je U tegen zegt. De hele stad bruist, van het drankje dat je besteld, tot aan de mensen die je tegenkomt!

Borrelen in de Hofstad

Ook de Haagse horeca heropent haar deuren. De centraal gelegen Grote Markt bestaat uit de terrassen van zes verschillende horecazaken en is druk bezig met de voorbereidingen voor 1 juni. Verder vind je naast het Binnenhof Plein Den Haag, dat bekend staat om de vele horecagelegenheden en omringd wordt door historische stadswoningen. Restaurant Sophia van Carlton Ambassador ligt in de Ambassadewijk en heeft een prachtig terras waar je kunt genieten van de serene omgeving en de zomerse ‘Signature Dishes’ van de chef, bereid op een Big Green Egg Barbecue.

De MOOISTE terrassen van Nederland
Restaurant Sophia

Een dagje naar het oosten

Voor een dagje uit kun je heel goed terecht bij een van de terrassen in het oosten van het land. Hoe heerlijk is het om op een terrasje te genieten van het historische decor van de Hanzesteden? Van het Beugeltje in Zwolle tot de Bastaard in Kampen, genoeg keus om een vrije middag te spenderen. Voor een langer bezoek aan Oost-Nederland kun je terecht bij Logis De Klomp, een rustiek landhuis midden in de natuur in het Overijsselse Vechtdal. Deze locatie is ideaal voor een staycation met familie, vrienden of knus met z’n tweeën. Op fietsafstand van het hotel kun je kano’s en e-sloepen huren om op deze manier de omgeving vanaf het water te ontdekken. Na een actieve dag kom je heerlijk bij op het zonnige terras.

Oost, West, Noord best

Als we denken aan Noord-Nederland, denken we al snel aan de gezellige provincie met gelijknamige hoofdstad Groningen. Voor de beste terrasjes van deze zonnige stad moet je natuurlijk zijn bij de Grote Markt. Neem bijvoorbeeld plaats bij de bekende Drie Gezusters. Ook in Friesland is van alles te beleven. Hier vind je Brasserie Oranje van het Oranje Hotel in hartje Leeuwarden, waar Friese gerechten en verse seizoensproducten worden geserveerd. Bestel hier een hapje en drankje, kijk je ogen uit op het terras en ervaar de Friese gezelligheid.

Op vakantie in eigen land? Dit zijn de meest unieke accommodaties in Nederland! Maak je dagje uit compleet met een van de uitjes van Zoweg.nl.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten