De must do’s om de zomer te starten zoals Londenaren

Londenaren

Inhoudsopgave

Nog een paar dagen en de zomer gaat officieel van start. Het ideale moment om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. En daarvoor hoef je niet naar een tropisch oord te trekken. Een gezellige picknick, dansen door de straten van Notting Hill en om uit te blazen een drankje op de beste rooftops van de stad. Met deze tips vind je de perfecte zomeruitstap in Londen!

Picknick zoals de Londenaren

Niets zegt heerlijke zomerdag als een picknick. Vul die mand met allemaal lekkers en zoek een gezellig plekje in Brockwell Park, Richmond Park, Hyde Park, Regent’s Park and Primrose Hill, Hampstead Heath, Greenwich Park.

Shoppen doe je op een van de talrijke markten

Of je nu op zoek bent naar juwelen, kleding, leuke gadgets of lekker eten, in elk deel van de stad is er wel een gezellige markt waar je je shopping hart kan ophalen.

Feest mee tijdens Notting Hill Carnival

In augustus komen de straten van Notting Hill helemaal tot leven tijdens Londens grootste straatfeest. Vier mee en dans alle zorgen van je af!

De beste outdoor activiteiten in Londen

Geniet tijdens mooie zomerdagen van de leukste outdoor activiteiten in Londen. Zoek verkoeling in een park, wandel tot Little Venice, langs het Regent’s Canal tot Camden of stap op de fiets.

Bekijk Londen vanaf een hoger standpunt

Sluit zoals de Londenaren een fantastische dag af met een drankje vanop Londens beste rooftops!

Van 18 juni tot en met 27 juni 2019 reserveert Eurostar tickets naar Londen vanuit Nederland vanaf € 59 enkele reis in Standard en € 130 enkele reis in Standard Premier te gebruiken tussen 30 juli en 16 oktober 2019 op basis van een verplichte terugreis.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten