Top 10 beste hotelbars ter wereld: #2

De tien beste hotelbars ter wereld: #2

Inhoudsopgave

Ook deze week heeft de redactie van Voyago weer een parel van een hotelbar voor je. De nummer 1 komt steeds dichterbij! Vorige week werd de top 3 geopend met Fasono in Brazilië en ditmaal wordt Park Hyatt in Tokyo uitgelicht.

De allerbeste: Park Hyatt, Tokyo
Een vaste gast in dergelijke lijstjes en volkomen terecht. Wereldberoemd geworden in de film ‘Lost in Translation’ met Scarlet Johanson en Bill Murray. Een uitzicht dat ik nergens ooit is overtroffen, inclusief Mount Fuji. Live muziek van erg hoog niveau. Uitmuntende service in een van de beste hotels van de al ruimbedeelde stad. Blijf slapen als u kunt, bezoek dan ook het rooftop-zwemabd en de voortreffelijke spa. Sexy, stijlvol en verleidend. Peperduur maar elke cent waard, eventueel te combineren met het steak-restaurant. Maar doe minimaal een drankje. Kies ambachtelijke sake of bestel een prima Japans biertje (Asahi, Kirin) Bill Murray dronk er een Suntory whiskey, ik koos voor de 21 jaar Taketsuru, waarmee de opkosmt van japanse whiskey meteen was verklaard.

Terugblikken op voorgaande bars? KLik dan hier.

De foto is niet in de genoemde hotelbar gemaakt.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten